Rokkikeikalle taksilla

Kesä ja keikat lähestyy. Tänä suvena Suomessa keikkailee useampikin maailmantähti.

Koska olemme asiakkaita varten ajateltiin laittaa kampanjaan kyydit tapahtumiin. Ja mikäs muu keikkakokemusta kruunaisi kuin liikkuminen oman aikataulun mukaisesti ilman että kenenkään tarvitsisi olla kuskina. Eikä parkkipaikan löytymisestä tarvitse stressata.

Kuljetuksissa on kaksi vaihtoehtoa, joko yhteen suuntaan tai meno-paluuna jolloin kuljettaja ja auto odottaa asiakkaita paikan päällä tapahtuman ajan jonka jälkeen lähdetään paluumatkalle. Meno-paluukuljetuksissa autoon voi tarvittaessa jättää tavarat säilytykseen.

Yhden suunnan kuljetus on kätevää käyttää eteenkin paluumatkalle jolloin keikkapaikalle voi mennä hyvissä ajoin muun joukkoliikenteen avulla mutta pääsee kuitenkin yöksi kotiin.

Autoon mahtuu maksimissaan 6 matkustajaa, asiakkaan musiikkia mahdollista kuunnella autossa aux-liitännän avulla. Kuljetuksien hinnat laskettu Jyväskylästä lähdettäessä, tarvittaessa onnistuu lähtö esimerkiksi Äänekoskelta. Menopaluukuljetuksissa alkaen hinta, riippuen asiakkaan aikatauluista.

Muse 18.6 Suvilahti, Helsinki. Yhteen suuntaan 399€, meno-paluuna alk 499€.

Metallica 16.7 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna. Yhteen suuntaan 299€, meno-paluuna alkaen 399€.

Rammstein 9.8 sekä 10.8 Ratinan stadion, Tampere. Yhteen suuntaan 249€, meno-paluuna alkaen 349€.

Kuljetukset onnistuu toki myös muihin tapahtumiin, kysy rohkeasti lisää! Yhteydenotot kätevimmin etusivun lomakkeella tai sähköpostilla

Scroll to top