Taksilla loppuvuoden tapahtumiin Jyväskylän lähialueilla

Pikkujoulukausi on jo ovella joten nyt on aika suunnitella ja varata kuljetukset erilaisiin tapahtumiin loppuvuoden osalta!

Mikäli Jyväskylän keskustan viihdetarjonta ei sovi tai riitä, kannattaa katsoa hieman kauempaa löytyvää tarjontaa. Kun lähdetään hieman kauemmaksi keskustasta ongelma muodostuu useasti se että millä mennään ja mihin hintaan? Tähän ongelmaan haluamme antaa ratkaisun tarjoamalla kuljetuksia kiinteään hintaan jolloin elämysmatka on ainakin tältä osin helpompi suunnitella. 

Hankasalmen Revontulessa esiintyy mm. 27.10 Apulanta ja 23.11 Klamydia, Suomirockin ikoneita molemmat. 

Tarjoamme kuljetukset Jyväskylän keskustasta Revontuleen alkaen 89 €.

Jämsän Himoksellakaan ei tapahtumista ja esiintyjistä ole puutetta. Poimintoina 16.11 järjestettävät Retropikkujoulut joissa esiintyy mm. Retroperjantaiohjelmasta tuttu Oku Luukkainen sekä Pandora, Waldo’s People ja DJ ICE K. 

Toisena maininnan arvoisena 8.12 Himoksen estradille nousee Suomirockin elävä legenda Popeda. Artikkelin kirjoittajalta on jäänyt näkemättä Pate Mustajärven tämänvuotinen livekunto mutta todennäköisesti timanttia on luvassa!

Meiltä kuljetus Himoksen tapahtumiin Jyväskylän keskustasta alkaen 89 €. 

Kolmas tapahtumakeskus Jyväskylän lähellä on ilman muuta Peurunka.

Allekirjoittaneen kiinnostuksen Peurungan tapahtumista herättää ainakin 1.11 lavalle nouseva Amorphis, 10.11 Movetron sekä 8.12 Stratovarius

Kuljetukset Peurunkaan Jyväskylän keskustasta alkaen 49 €.

HUOM! Kuljetuksiin mahtuu korkeintaan 6 matkustajaa ja kuljetukset tulee tilata vähintään 24h ennen lähtöä. Tilaukset ensisijaisesti etusivun lomakkeen kautta. Tai puhelimitse arkisin numerosta 0400-784 071.