Taksipalvelut

Kalusto

Kalustona meillä on tällä hetkellä Volkswagen Touran henkilöauto jolla voidaan kuljettaa 1-6 henkilöä. Huomaathan että matkatavaroita voidaan ottaa kyytiin vain todella rajoitetusti mikäli kyydissä on yli 4 asiakasta. Taataksemme myös allergisille asiakkaille raikkaan kyydin emme kuljeta kotielämiä kuten koiria tai kissoja poislukien tietysti sokeiden ym. avustuskoirat.

Ympäristöasiat ovat tietystikin meille tärkeitä joten kalustomme täyttää EURO6 -päästönormit.

Vanhempi kalusto

Tutustu myös yrityksemme ”historiikkiin” kaluston muodossa joka löytyy erilliseltä sivulta.

Taksikyydin tilaus

Huomioithan ettemme päivystä 24/7 joten ennakkotilaaminen on suositeltavaa.

Tehdessäsi tilauksen ilmoitathan vähintään seuraavat tiedot:

  • Nouto: osoite, päivämäärä ja aika
  • Kohde: osoite/paikka sekä aika milloin viimeistään tulee olla kohteessa. Mikäli kyseessä on kuljetus jatkoyhteydelle (juna, bussi, lentokone, laiva) niin mainitse lähtöaika ja vuoronumero mikäli tiedossa.
  • Lisätiedot: henkilömäärä, isot matkatavarat, sukset yms.

Teethän tilauksesi mielellään vähintään 24 tuntia ennen haluamaasi noutoaikaa. Mikäli tilauksen noutoaikaan on vähemmän aikaa, soitathan meille.

Kun tilauksesi on vastaanotettu ja vahvistettu, saat tilauksestasi vahvistuksen haluamallasi tavalla. Tee tilauksesi mieluiten etusivun lomakkeella.

Löytötavarat

Autosta löytyneet arvokkaammat löytötavarat (rahapussit, puhelimet, avaimet) toimitetaan löytöä seuraavana arkipäivänä Jyväskylän poliisilaitokselle. Muut löytötavarat toimitamme Suomen löytötavarapalveluun.